Wederom succesvolle afronding her-certificering ISO 27001 en NEN 7510

mei 2024

Wij zijn trots te kunnen melden dat Cruxin wederom is beloond met de her-certificatie van de ISO 27001 en NEN 7510!

Met de alsmaar toenemende cybercriminaliteit en de Europese regels rondom gegevensbescherming (AVG/GDPR) is het steeds belangrijker om informatiebeveiliging aantoonbaar goed geregeld te hebben voor zowel onszelf als voor onze klanten.

Wat is ISO27001?

ISO 27001 is dé internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met de behaalde certificering wordt aangetoond dat maatregelen, processen en procedures zijn gedefinieerd om te voldoen aan de eisen rondom informatiebeveiliging.

Wat is NEN 7510?

NEN 7510 is speciaal ontwikkeld voor informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg. De eisen die gesteld worden aan informatiebeveiliging in de gezondheidszorg zijn wezenlijk anders dan in andere sectoren en andere landen. De NEN 7510 stelt eisen aan informatiebeveiliging in de zorgsector, waar medische- en patiëntgegevens worden uitgewisseld.

Met het behalen van deze certificaten wordt objectief en onafhankelijk aangetoond dat informatiebeveiliging binnen Cruxin structurele aandacht heeft en dat we zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke gegevens.

Care & Cure

Gijs Pluer
Commercieel manager

Infra

Jan Kouwenhoven
Commercieel manager

Building

André Bezemer
Commercieel manager