Care & Cure

Met hart voor de zorg

Als innoverende system integrator met ruime kennis en ervaring in zorgtechnologie ondersteunen wij zorgorganisaties en –instellingen. Met de juiste technologische oplossingen zorgen wij voor een efficiënt zorgproces zodat uw cliënten centraal staan.

Cruxin consultants zorgen ervoor dat onze oplossingen perfect aansluiten op de werkprocessen in uw organisatie(s). We hebben niet alleen verstand van ICT, maar ook de ervaring met het werk en de processen in de zorg. Cruxin heeft de expertise en technische oplossingen in huis om uw zorgoplossingen te realiseren. Op het gebied van Communicatie technologie, Zorgdomotica, Persoonlijke veiligheid en Cybersecurity en dat al 15 jaar.

Gijs Pluer
Commercieel manager

Als onafhankelijke innoverende system integrator is Cruxin ook aanwezig op de Zorg & ict 2024. 

Met ruime kennis en ervaring in zorgtechnologie ondersteunen wij zorgorganisaties en -instellingen. Tevens faciliteren we installateurs en adviseurs in zorgprojecten. 

Wij ontmoeten u graag in de Jaarbeurs in Utrecht!

U vindt ons op stand 07.E115

Innovatief en verbindend in de zorg
Jeanine Wesselink
'Ik sla de brug tussen zorg en techniek. Niet alleen na de installatie, maar ook daarvoor, wanneer de wensen in kaart worden gebracht. Want er kan heel veel'.
Jeanine Wesselink, Zorgconsulent

Jeanine (ex-zorgmedewerker) legt zorgdomotica uit aan zorgmedewerkers

Het klinkt logisch en dat is het ook. Als je de wensen van zorgmedewerkers wilt vertalen naar zorgdomotica en instructie wilt geven over de werking ervan, kun je dit het beste laten doen door een voormalig vakgenoot. Jeanine Wesselink doet dit bij de Nederlandse system integrator Cruxin als Zorgconsulent voor het segment Care & Cure.

Wij streven naar langdurige relaties en beschikken over een integraal aanbod bestaande uit; consultancy, ontwerp, realisatie, services en onderhoud. 

Het échte verschil kunnen we maken doordat wij de taal spreken van de gebruikers én de beheerders. We snappen de context waarbinnen technologie een rol vervult en vertalen deze naar uw behoeften. 

Juiste informatie bij de juiste personen

Wij adviseren en ondersteunen zorgorganisaties en -instellingen in de keuze en toepassing van de best passende technologieën met daarbij altijd de focus op het primaire zorgproces. Hiervoor zetten wij oplossingen in die de zorgmedewerkers zo goed, zo snel en zo veel mogelijk ontlasten. Zo hebben zij alle aandacht voor het persoonlijke contact en de zorgverlening.  

Wij bieden optimale communicatiemogelijkheden en leveren betrouwbare systemen zodat de juiste informatie aan de juiste personen verstrekt wordt. Op deze manier optimaliseren wij het zorgproces en creëren meerwaarde voor uw organisatie. Want dat is de crux in care. 

Cure

Deze fascinerende organisaties leveren complexe dienstverlening aan uiterst kwetsbare cliënten. Cure- organisaties spelen een centrale rol in onze maatschappij.  Door de dienstverlening, schaal en financieringsstructuur dienen zij voortdurend te innoveren en anticiperen op veranderingen. 

Complexe omgevingen en afhankelijkheid van kritische systemen

Patiëntveiligheid voorop door 24X7 geborgde dienstverlening met gecertificeerde systemen.

Continuïteit en bereikbaarheid

Altijd de juiste informatie, onafhankelijk van tijd of plaats.

Innoveren en de zorgverlening beter en slimmer inrichten

  • Alarmberichten op de juiste tijd bij de juiste personen.
  • Merkonafhankelijk software platform voor alarmering en communicatie.
  • Alarmering volledig in te richten naar het werkproces.

Care 

Verplegen en verzorgen, dat is waar care-organisaties voor verantwoordelijk zijn. Onze passie is het leven voor de bewoners en het werk van de zorgmedewerkers in deze zorginstellingen aangenamer te maken. Door hen te ondersteunen met onze technologische oplossingen.

Maximale ondersteuning autonomie en zelfstandigheid van bewoners

Wij richten ons op het ondersteunen van care-organisaties. Met onze oplossingen dragen we bij aan het vergroten van de autonomie van de cliënten en het faciliteren van de verpleging. 

Veilige werk- en woonomgeving in de zorg

Met bewaakte systemen en alarmeringen (24x7 geborgd) zorgen wij voor veiligheid en betrouwbaarheid voor bewoners, zorgverlener en de organisatie.

Efficiënte communicatie tussen bewoners/cliënten

Met onze technologie dragen wij bijvoorbeeld bij aan het verlagen van de administratielast en doen wij er alles aan om de kwalitatieve tijd die zorgprofessionals kunnen besteden met hun cliënten te maximaliseren. 

Goede gesprekspartner

De kennis en ervaring van Cruxin op het gebied van de verschillende systemen maakt ons onderscheidend en een goede gesprekspartner om u te helpen in toekomstige transities. Met betrokken mensen vertalen wij de voordelen van technologie naar uw organisatie. 

Verpleegoproepsysteem

Eén van de onderdelen in ons portfolio is het verpleegoproepsysteem van Schrack onder de naam Visocall IP. Dit verpleegoproepsysteem hebben wij geselecteerd omdat het volledig gebaseerd is op IP technologie, hoge beschikbaarheid heeft en conform de hedendaagse wensen en eisen van de Healthcare in zich heeft.

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Gijs Pluer
Commercieel manager