Isala Ziekenhuizen

Isala Zwolle, één van de grootste topklinische ziekenhuizen van Nederland, breidt uit met een nieuw ziekenhuis in Meppel. Zowel in Zwolle als in Meppel heeft Cruxin in ruim 300 ruimtes verpleegomroepsystemen (VOS) in bedrijf gesteld en gaat deze ook 24x7 beheren. Ook zijn intercominstallaties en camera’s specifiek voor de zorg geplaatst. 

Isala Meppel en Zwolle zijn met gezamenlijk 1.245 bedden een plek waarin uitstekende en veilige zorg voor de patiënten wordt geboden met de aandacht op het herstellen, handhaven en versterken van de kwaliteit van leven. Het nieuwe ziekenhuis in Meppel schaalt qua vloeroppervlak af van 40.000 m² naar 17.690 m² zonder disciplines af te stoten. De toegenomen digitalisering en het inzetten van betrouwbare zorgsystemen is voornamelijk de reden die deze verkleining mogelijk maakt. Het Isala Zwolle en Isala Meppel delen vele redundante systemen met elkaar. Dit vergroot substantieel de betrouwbaarheid voor patiënten en het zorgpersoneel en tevens de beheersbaarheid van de systemen.

Visocall IP, verpleegoproepsysteem

Samen met leverancier Schrack Seconet uit Wenen zijn ruim 300 ruimtes in de ziekenhuizen voorzien van alarmeringssystemen voor de diverse soorten zorg. Voor Isala Ziekenhuizen is gekozen voor Visocall IP, een state of the art verpleegoproepssysteem. Kenmerkend voor dit systeem is de hoge mate van redundantie die hierin verwezenlijkt is. Zo kan te allen tijde een goed werkend systeem gegarandeerd worden en het biedt mogelijkheden om snel en adequaat te kunnen reageren op verschillende oproepen.

Cruxin levert, installeert en beheert 24x7 de verpleegoproepsystemen in beide ziekenhuizen.

Commend intercom installaties

Naast de verpleegomroepsystemen heeft Cruxin Commend intercom installaties voor het hele ziekenhuis geleverd. Denk hierbij aan het OK-complex, parkeerterrein, personeels-, goederen- en ambulance-ingang en de sluiskamers. Ook zijn er camera’s specifiek voor de zorg geplaatst.

De intercom installaties en camera’s zijn geleverd, geïnstalleerd en worden 24/7 beheert.

De bouw van het nieuwe Isala ziekenhuis in Meppel is te volgen via de website van Isala

Gijs Pluer
Commercieel manager
Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Stuur project door