Tweede Coentunnel

Cruxin heeft in opdracht van Coentunnel Company B.V. de integrale videoketen geleverd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld voor de Tweede Coentunnel. De Tweede Coentunnel is een GWW-gerelateerd project van Rijkswaterstaat.

Configureren en adviseren

Cruxin is verantwoordelijk voor de levering van de gehele keten van videocamera’s tot en met het videomanagementplatform én integratie in de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat. Cruxin heeft de geleverde systeemdelen geconfigureerd en heeft support geleverd aan de partners van Rijkswaterstaat (netwerk, verkeerscentrale, werkplek) tijdens de installatiefase om de keten werkend in bedrijf te stellen. Zowel het ‘videopad’ (van camera naar werkplek) als ook het ‘controlpad’ (van joystick op de werkplek met PTZ naar de camera).

Bovendien is de videobeeldweergave op het object zelf gerealiseerd (lokale bediening). Binnen het project is de beheerorganisatie ingericht en verleent Cruxin het beheer en onderhoud voor zowel de camera’s als het videomanagementplatform.

Beheer en onderhoud

Cruxin verricht op locatie het beheer en onderhoud aan het videomanagementsysteem en het cold-standby systeem. Het configuratiebeheer en het life-cycle management van zowel de camera’s, de behuizingen als de centrale apparatuur wordt op afstand gedaan vanuit een lokaal ingericht accespoint. In de exploitatiefase leveren we al geruime tijd support bij incidenten of bij het vernieuwen van camera’s of andere systeemdelen.

Coentunnel Company B.V.

Het consortium Coentunnel Company B.V. bestaat uit Arcadis, BESIX, CFE, Dredging International, Dura Vermeer, TBI Bouw (vertegenwoordigd door Mobilis) en Vinci.

Jan Kouwenhoven
Commercieel manager
Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Stuur project door