Over ons

Cruxin is een Nederlandse system integrator, gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van geïntegreerde technische oplossingen, waarbij  beveiligings- en veiligheidssystemen en proceskritieke communicatiesystemen worden samengevoegd tot integrale oplossingen.

Daarnaast verzorgt Cruxin de ingebruikstelling, de service en het onderhoud van deze oplossingen.

Cruxin bestaat uit een team van gespecialiseerde consultants, projectmanagers en engineers met uitgebreide ervaring in het realiseren van projecten binnen de segmenten Care & CureParking en Infrastructuur en Building.

Wij nemen samen met onze opdrachtgevers deel in projecten, waarbij we mede verantwoordelijk zijn voor het tot stand komen van werkende kritische communicatiesystemen, waarbij we op basis van technische kennis in combinatie met onderbouwde systems engineering tot de juiste oplossing komen.

Cruxin hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en informatiebeveiliging

Passie

Tonen we niet alleen voor ons werk en voor techniek, maar ook voor de klant en zijn behoeften en wensen. We werken energiek en gedreven aan nieuwe technologie en overtreffen de verwachtingen van de klant.

Partnership

Staat voor de samenwerking die we onderling opzoeken om het beste te presteren voor de klant. We delen kennis met elkaar, beleven werkvreugde, vertrouwen op elkaar en helpen elkaar voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Professionaliteit

Betekent voor ons dat we ons werk kundig doen, maar ook dat wij eigenaarschap en ondernemerschap tonen: wij lopen niet weg voor een lastige opdracht, nemen verantwoording en houden ons aan gemaakte afspraken. We spreken anderen aan op hun gedrag als dat nodig is.

Software speelt bij de kerntechnologieën een steeds belangrijkere rol om tot de juiste integratie van de technologieën te komen en de technologie slim te maken op het gebied van analyse en aansturing. Wij dragen hiermee bij aan een veiligere omgeving en efficiënte en betrouwbare processen bij onze klanten.​

Onze kennis en kunde maakt het mogelijk dat wij onderscheidend kunnen zijn en technologie met een hoog innovatief gehalte aan kunnen bieden.

Plug & Play

Het is een hardnekkig misverstand dat goede technologie altijd ‘plug & play’ werkt. 
Samenwerking tussen verschillende devices vraagt duidelijke afstemming met IT. Over security, device benamingen en settings. Wanneer het niet gaat om 1 printer en 1 laptop, maar om 1.000 devices van 5 verschillende systemen, komt het echt aan op ervaring, kennis en overzicht om het geheel te laten samenwerken. Cruxin spant zich maximaal in voor een plug & play ervaring. Vastlegging vindt plaats in de Interface Design Description conform de JSTD 016. Om geen problemen te krijgen op het koppelvlak met de centrale systemen, werken wij nauw samen met de betrokken (keten)partners.

Care & Cure

Gijs Pluer
Commercieel manager

Building & Parking

André Bezemer
Commercieel manager

Infra

Jan Kouwenhoven
Commercieel manager