Over ons

Cruxin bestaat uit een team van gespecialiseerde consultants, projectmanagers en engineers met uitgebreide ervaring in het realiseren van projecten binnen de segmenten Care & CureInfrastructuur en Building.

Wij nemen samen met onze opdrachtgevers deel in projecten, waarbij we mede verantwoordelijk zijn voor het tot stand komen van werkende kritische communicatiesystemen, waarbij we op basis van technische kennis in combinatie met onderbouwde systems engineering tot de juiste oplossing komen.

Wij zijn Cruxin

Een berg beklimmen doe je niet zomaar. Je moet goed weten waar je aan begint. Hoe kom je naar boven? En minstens zo belangrijk: Hoe kom je veilig weer beneden? Voordat je de eerste stap zet, moet je een planning hebben gemaakt, over goed materiaal beschikken en weten welke risico´s er bestaan.

In het bergbeklimmen en bij andere extreme sporten staat ¨cruxing¨ bekend als het passeren van het moeilijkste stuk. Het deel van de tocht waar alle training, focus en voorbereiding zich vertaalt in succes. Daar hebben we onze naam vandaan. Wij zijn Cruxin.

Wij hebben een focus op projecten waarin wij het verschil kunnen maken

Door onze ervaring, kennis en ons begrip van uw specifieke vraag.

Wij weten als geen ander dat er naast ‘goede technische bouwstenen’ aandacht moet zijn voor een juiste implementatie ervan. Het integreren van deze verschillende bouwstenen is daarbij de grootste uitdaging. Integreren in technische én in organisatorische zin. Uiteindelijk gaat het erom dat de gebruiker de technologie eenvoudig, betrouwbaar en nuttig vindt.

Cruxin hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en informatiebeveiliging

Passie

Tonen we niet alleen voor ons werk en voor techniek, maar ook voor de klant en zijn behoeften en wensen. We werken energiek en gedreven aan nieuwe technologie en overtreffen de verwachtingen van de klant.

Partnership

Staat voor de samenwerking die we onderling opzoeken om het beste te presteren voor de klant. We delen kennis met elkaar, beleven werkvreugde, vertrouwen op elkaar en helpen elkaar voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Professionaliteit

Betekent voor ons dat we ons werk kundig doen, maar ook dat wij eigenaarschap en ondernemerschap tonen: wij lopen niet weg voor een lastige opdracht, nemen verantwoording en houden ons aan gemaakte afspraken. We spreken anderen aan op hun gedrag als dat nodig is.

Software speelt bij de kerntechnologieën een steeds belangrijkere rol om tot de juiste integratie van de technologieën te komen en de technologie slim te maken op het gebied van analyse en aansturing. Wij dragen hiermee bij aan een veiligere omgeving en efficiënte en betrouwbare processen bij onze klanten.​

Onze kennis en kunde maakt het mogelijk dat wij onderscheidend kunnen zijn en technologie met een hoog innovatief gehalte aan kunnen bieden.

Care & Cure

Gijs Pluer
Commercieel manager

Building

André Bezemer
Commercieel manager

Infra

Jan Kouwenhoven
Commercieel manager