Nieuw kantoor Dordrecht: medewerkers nemen intrek in gerevitaliseerd, duurzaam pand

in juni 2023 hebben de medewerkers van Cruxin in Dordrecht hun intrek genomen in een prachtig, slim kantoorgebouw gelegen aan de Mijlweg 75. Op deze nieuwe locatie kunnen we onze medewerkers een aangename en meer duurzame werkomgeving bieden. Het gebouw is de revitalisering van een bestaand gebouw met vernieuwde, slimme elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatiesystemen en informatiseringsystemen.

Deze nieuwe werkomgeving is bij uitstek geschikt om goed te kunnen samenwerken door de gebalanceerde verdeling tussen activiteiten­ en concentratie­werkplekken. Het pand is snel te bereiken met het openbaar vervoer trein en met zijn zichtlocatie aan de A16 ook goed bereikbaar met de auto.

Aangenaam en duurzaam

De kernwaarden van Cruxin: passie, professioneel en samen scoren zijn niet alleen leidend voor waarom, hoe en wat we doen maar ook waar we dat doen. Daarom is ons moederbedrijf enkele jaren geleden gestart met het samenvoegen van locaties en het verhuizen naar panden met een verbeterde energieprestatie. Voor ons pand in Apeldoorn is dat inmiddels al gedaan.

Op de nieuwe locatie in Dordrecht kunnen we onze medewerkers nu ook een meer aangename en duurzame werkomgeving bieden. Het is bij uitstek een omgeving waar we beter kunnen samenwerken. Er zijn verschillende soorten werkplekken beschikbaar waaruit elke medewerker het type werkplek kan kiezen wat bij zijn/haarwerkzaamheden past. Dat zorgt voor meer verbinding met de andere collega’s en stimuleert de creativiteit. Bovendien is het pand goed bereikbaar met de auto (A16) en het OV.

Wat verandert er?

Cruxin Dordrecht is per 20 juni niet meer gehuisvest op onderstaand adres:

Cruxin
Bunsenstraat 125
3316 GC Dordrecht

De medewerkers van deze locatie zijn per 20 juni wel gehuisvest op het nieuwe bezoekadres:

Cruxin
Mijlweg 75
3316 BE Dordrecht

Het postadres is ongewijzigd:

Cruxin
Postbus 125
3300 AC Dordrecht

Ook voor de levering van goederen/post/pakketten dient u het adres aan de Mijlweg aan te houden. 

Ons postadres, onze telefoonnummers en e-mailadressen wijzigen niet.

André Bezemer
Commercieel manager
Gijs Pluer
Commercieel manager
Jan Kouwenhoven
Commercieel manager