Zorg & ICT 2024

Datum & locatie

9, 10 en 11 april 2024

09.30 - 16.30 uur

Jaarbeurs, Utrecht

dagen
uur
minuten

Zorg & ict is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar (zorg)professionals uit het hele ecosysteem in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoen over de nieuwste slimme technologieën en relevante ict-oplossingen. Sprekers delen hun kennis op de Health Tech Mainstage en exposanten tonen hun laatste innovaties.

Zorg & ict 2024 is van 9 t/m 11 april in de Jaarbeurs in Utrecht

Wij verwelkomen u graag op onze stand 07.E115 in hal 7.

  • Dinsdag 9 april: 09.30 tot 16.30 uur
  • Woensdag 10 april: 09.30 tot 16.30 uur
  • Donderdag 11 april: 09.30 tot 16.30 uur

Met hart voor de zorg

Cruxin is een onafhankelijke innoverende system integrator die met ruime kennis en ervaring in zorgtechnologie zorgorganisaties en -instellingen ondersteund. Tevens faciliteren we installateurs en adviseurs in zorgprojecten. 

Met de juiste technologische oplossingen zorgen wij voor een efficiënt zorgproces zodat de cliënten centraal staan. Wij ontzorgen het hele proces van ontwerp, configuratie, inbedrijfstelling en (remote) onderhoud. Dit doen wij voor de systemen van kritische medische alarmcommunicatie, verpleegoproepsystemen, intercom en zorgdomotica. Daarnaast kunnen we ook meedenken en adviseren op het gebied van cyber security. 

Advies op maat

Onze consultants zorgen ervoor dat de op maat geadviseerde oplossingen perfect aansluiten op de werkprocessen in de organisatie(s). Cruxin heeft niet alleen kennis van ICT, maar ook ruime ervaring met het werk en de processen in de zorg. Onze zorgconsulenten vertalen de wensen van zorgmedewerkers naar zorgdomotica en kunnen instructies geven over de werking ervan. 

Wilt u dat Cruxin ook met u meedenkt over de invulling van uw zorgwensen?

Gijs Pluer
Commercieel manager