FireSafety&Security Event 2023

Datum & locatie

12 en 13 april 2023

10.00 - 20.00 uur

Brabanthallen Den Bosch

dagen
uur
minuten

FireSafety&Security is hét event voor beveiligend Nederland!
Voor iedereen die een oplossing zoekt op het vakgebied van brand en/of beveiliging.

Het Firesafety & Security Event 2023 vindt plaats op:
woensdag 12 en donderdag 13 april 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Wij verwelkomen u graag op onze stand J.15.

  • Woensdag 12 april van 10.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 13 april van 10.00 tot 17.30 uur

Over ons

Cruxin is de security system integrator van Nederland. Expert in integrale high-end (cyber) security-oplossingen voor vitale infrastructuren en organisaties met een hoog risicoprofiel.

We ontwikkelen, realiseren en beheren integrale technologische beveiligingsoplossingen, trainen opdrachtgevers en bieden blijvend support. Tevens leveren we hoogwaardige veiligheidstechnologie.

Dit doen wij door onze passie voor technologie en security te volgen, waardoor we voorop blijven lopen en energiek verder gaan waar anderen stoppen. Door professioneel te zijn in alles wat we doen. We nemen onze verantwoordelijkheid, verstaan ons vak en zien niets over het hoofd. En door samen met de klant op te trekken als één team en er altijd te zijn voor onze klant.

Onze gespecialiseerde consultants, projectmanagers en engineers hebben jarenlange ervaring in het realiseren van projecten binnen de segmenten Building, Care & Cure, Infrastructuur en Parking.

Cruxin werkt onder andere met de volgende producten: Commend, Keyprocessor, VDG, Flinq, Alphatronics, Ateis, Schrack en IQ messenger

Care & Cure

Gijs Pluer
Commercieel manager

Building & Parking

André Bezemer
Commercieel manager

Infra

Jan Kouwenhoven
Commercieel manager