Cruxin gaat over op nieuw ERP

Met trots kondigen we aan dat Cruxin in 2024 overgaat op een nieuw ERP-systeem dat is ingericht met modules van SAP en Compano. Dit nieuwe ERP maakt onze onderneming meer toekomstbestendig en onze werkprocessen efficiënter.

Bent u een opdrachtgever, samenwerkingspartner, onderaannemer of leverancier van Cruxin? 
Dan zult u weinig tot geen hinder ondervinden van de implementatie van het nieuwe ERP. Vlak voor de livegang kan een tijdelijke bevriezing (freeze) van het systeem mogelijk zorgen voor een korte vertraging in het verwerken van nieuwe inkooporders of inkomende facturen.

Twee weken voor de livegang wordt deze pagina geüpdatet met meer details over inkooporders en facturatie tijdens de overgang.

Heeft u vragen over deze migratie of het nieuwe ERP?

Neem dan contact op met ons Forward Programma Team dat de gehele implementatie van ons nieuwe ERP begeleidt.

Wat is ERP?

Met ERP (enterprise resource planning) kunnen we:
onze productiviteit maximaliseren. de kosten beheersen, onze klantgerichtheid vergroten. Hiervoor maken we gebruik van administratieve, financiële, commerciële en logistieke processen die zijn ondergebracht in één software - oplossing: het ERP-systeem.
Deze software helpt ons bij uitvoering van kern bedrijfsprocessen zoals: bestellen, plannen, calculeren en factureren.

Waarom gaat Cruxin over op een nieuw ERP-systeem?

Cruxin richt zich steeds meer op ontwikkeling en innovatie. Daar hoort een applicatie landschap bij dat ons hierbij ondersteunt.
Wij hebben behoefte aan een toekomstbestendig applicatie landschap. Een nieuw ERP moet het ons gemakkelijker maken om nu en in de toekomst nieuwe activiteiten toe te voegen aan onze dienstverlening. Zo spelen we sneller in op trends en ontwikkelingen in ons vakgebied.
Met het nieuwe ERP, willen we efficiënter werken en de hoeveelheid handmatige en daardoor tijdrovende activiteiten, automatiseren of beperken.

Wat gaat een nieuw ERP opleveren?

Een nieuw ERP betekent voor onze medewerkers: Veel handelingen die we nu nog handmatig doen willen we automatiseren. Met het nieuwe ERP houden we meer tijd over voor onze kernactiviteiten en expertise en de kwaliteit van ons werk wordt beter.
Een nieuw ERP betekent voor onze klanten: We kunnen sneller voldoen aan de wensen van onze klanten. Het nieuwe ERP stelt ons in staat om flexibel en effectief te reageren op veranderingen in de markt. Het nieuwe ERP maakt ons klantgerichter.
Kortom, werken met een nieuwe ERP maakt ons beter, sneller en succesvoller.